Sisällön alku

Olohuone

Olohuone on Muutoksen Sillan toimitilojen suurin huone, joka taipuu moneen aktiviteettiin.

Muutoksen Sillan olohuone on monikäyttöinen tila, jossa voi järjestää erilaista toimintaa tai vaikka vain lukea päivän lehdet. Pienryhmät voivat käyttää tilaa erilaisissa koulutustilaisuuksissa, luennoissa, taide-esityksissä tai elokuvien katselussa. Olohuone on osa kirjastokokonaisuuttamme, joten sen hyllyissä on runsaasti inspiroivaa kirjallisuutta. Tilassa on mahdollista järjestää myös huoneteatteria.

olohuone1 

Yleisötietokone

Olohuoneessa sijaitsee yleisötietokone, jolla voit käyttää nopeaa valokaapeliyhteyttämme internetin selailuun ja tiedon etsintään.

Äänijärjestelmä ja videotykki

Olohuoneessa on ammattitasoinen äänijärjestelmä miksereineen esimerkiksi huoneteatterin tai elokuvien tarpeisiin. Tilan kattoon on myös asennettu korkeatasoinen videotykki, joka mahdollistaa erilaisten multimedia-aineistojen käytön ja elokuvien (ja toki myös muun materiaalin) katsomisen.

Valot

Valojärjestelmällä voi luoda huoneeseen erilaisia valomaisemia, valotuksia näytelmään tai vaikka vain kiinnostavia tunnelmia runonlausuntailtaan.

Liikuteltava esiintymislava

Modulaarinen lava on helposti liikuteltavissa ja muokattavissa. Tarvitsit sitten vain korokkeen puhujalle tai lausujalle tai isomman lavan huoneteatteria varten, kaikki onnistuu.

Katsomo

Olohuoneeseen on mahdollista järjestää istumapaikat noin 25 hengelle.

olohuone2