Sisällön alku

Taide

Muutoksen Sillan taidekokoelma

tauluja 

 

Muutoksen Sillan taidekokoelma on huolella valittu ja kerätty Silta-kirjastoluokituksemme aihepiirejä ajatellen. Tällä hetkellä kokolemaan kuuluu noin 150 teosta. Kokelmasta löydät niin paikallisten taiteilijoiden kuin muidenkin nimekkäiden suomalaisten taitelijoiden teoksia: öljyvärimaalauksia, grafiikoita, ja piirroksia. Kokoelmaan kuuluu myös runsaasti levyille laminoituja julisteita. Voit selata kokoelmaamme verkkokirjastossamme aivan samalla tavalla kuin kirjastommekin kokoelmaa. Kaikki teokset on luetteloitu taiteilijan ja teoksen nimen mukaan, mutta myös asiasanoitettu YSA:n (Yleinen Suomalainen asiasanasto) asiasanoilla, joilla voit etsiä haussa haluamasi aihepiirin teoksia. Teosten tekniikat ja aihepiirit vaihtelevat suuresti, ja niiden joukosta löytyykin sopivia teoksia mitä erilaisimpiin yhteyksiin.

Tästä linkistä pääset selaamaan kaikkia Muutoksen Sillan taideteoksia verkkokirjaston haussa.

 

tauluja 

 

Aidot taideteokset tuovat tunnelmaa ja inspiroivat. Lainaa teos vaikka työhuoneeseesi uutta virtaa tuomaan tai koululuokan kuvataidetunteja inspiroimaan. Valikoimistamme on mahdollista lainata teos vaikka kuukaudeksi, jonka jälkeen voitkin käydä lainaamaassa sen tilalle jotain muuta - ilman, että sinun tarvitsee itse ostaa teoksia. Näin voi muuttaa erilaisten tilojen ilmettä jatkuvasti, helposti ja ennen kaikkea edullisesti. 

 

tauluja 

 

 

Taideteoksia lainaamme yksityishenkilöille ja yhteisöille, joilla on voimassaoleva maksullinen kirjastokortti. Taidekokoelma ei valitettavasti ole nähtävissä tomitiloissamme Kirkkokatu 12, vaan kokoelman teokset ovat katsottavissa sopimuksen mukaan varastotiloissamme.